Gel bakalım Malatya!

Trabzonspor, 5-0’ı unutmadı.

Bursa galibiyetiyle çıkışını sürdüren Trabzonspor, Cumartesi günü saat 16.00’da evinde oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 5-0 yenilen ardından Burak ve Onur’un kadro dışı bırakılmasıyla kriz yaşayan bordo-mavililer, rakibinden bu maçın rövanşını almak istiyor. Trabzonspor’da sakatlıkları nedeniyle Bursa’da forma giyemeyen Kamil Ahmet ve Novak’ın Malatya maçında forma giyebilecekleri belirtildi.

15 Nis 2019 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

nihat - maca intikam duygusuyla cikarsak Allah göstermesin hic iyi ilmaz bizim icin,en iyisi kendi oyunumuzu oynamak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:14
01

baksoy - başkanın açıkladığı gibi bu mağlubiyet bizim yeniden doğuşumuz oldu ? yanlışlardan kurtularak doğruları bulmamıza vesile oldu ? gençlerimizde gereğini yaparak bu maçı kazanırız inşAllah ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Nisan 11:14