Gazeteci Turgut Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı

GEÇİRDİĞİ kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı Turgut Özdemir (60), son yolculuğuna uğurlandı.

Gazeteci Turgut Özdemir için ilk tören üyesi ve bir dönem de başkanlık görevinde bulunduğu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) önünde düzenlendi. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile siyaset, iş, spor ve medya dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı törende meslektaşları Özdemir’in gazetecilik yaşamından kesitler anlattı. Törende bir dönem antrenörlük görevi yaptığı İdmanocağı Spor Kulubü oyuncuları da yer aldı.

Konuşmaların ardından Özdemir’in cenazesi İskenderpaşa Camisi’ne getirildi. Özdemir’in ikindi namazı sonrası Maçka ilçesine bağlı Esiroğlu Mahallesi'nde toprağa verileceği belirtildi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde 2013-16 yılları arasında başkanlık yapan Özdemir, 2001 yılında Anadolu Ajansı (AA) Trabzon Bölge Müdürlüğü’nden emekli olmuştu.

gazeteci-turgut-ozdemir-son-yolculuguna-ugurlandi_9347_dhaphoto5.jpg

gazeteci-turgut-ozdemir-son-yolculuguna-ugurlandi_9347_dhaphoto4.jpg

gazeteci-turgut-ozdemir-son-yolculuguna-ugurlandi_9347_dhaphoto2.jpg

gazeteci-turgut-ozdemir-son-yolculuguna-ugurlandi_6714_dhaphoto1.jpg

06 Oca 2018 - 15:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.