Galatasaray başkanı Trabzonspor için ne yorum yaptı?

Galatasaray'ın başkanı Mustafa Cengiz'in de imza töreninde Trabzonspor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda buluındu.

Galatasaray - Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Cengiz, "Galatasaray, Trabzonspor maçında muhteşem bir futbol oynadı, Trabzonspor da aynı dirençte karşılık verdi. En değerli anlar da maç bittikten sonraydı, iki takımın futbolcuları da birbirlerine sarıldı. Bu çok büyük bir güzellikti. Bizim ülkemizin barışa, kardeşliğe ihtiyacı var. Biz, kavgadan beslenmiyoruz. Trabzonspor yöneticilerinin yaptığı tepkilere hak veriyorum, insanın canı yanınca bağırır. Aynı tepkileri biz de verdik, ceza aldık. Neden aldık bu cezaları, neden şiddetle tepki verdik? Herkes hatırlasın bunları. İlk tepkiyi neden verdik? Hakemler bizim lehimize hata yapsın demiyoruz, böyle bir şey istemiyoruz. Rakiplerimize aynı şekilde saygı duyuyoruz, onlar da bize saygı duysun"şeklinde konuştu.

Federasyondan daha önceden VAR konuşmalarını istediklerini ancak hala cevap gelmediğini ifade eden Cengiz, "Biz daha önce VAR konuşmalarının yayınlanmasını istedik? Verdiler mi? Vermediler! Biz önce federasyondan kayıtları istedik ancak bize dönmediler bile. Ardından da UEFA ve IFAB ile bir temas yaptık ve onlardan istedik. IFAB bize geçen hafta cevap verdi ve "inceliyoruz" dedi. Bizim maçımızdakileri yayınlayın, Trabzonspor maçındakileri de yayınlayın. Trabzon futbol şehridir, çok büyük bir markadır, neden onlara bir haksızlık yapılmasını isteyelim. Ben, maçı izlerken Galatasaray'a haksızlık yapıldığını gördüm ancak daha sonra Trabzonspor'a da haksızlık yapıldığını gördüm" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarına devam eden Cengiz, "Bizim maçımızı isterse Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yönetsin, biz yine de bir sonuca ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Alemi sersem, milleti aptal zannetmeyelim. Trabzonspor maçında Galatasaray lehine de hatalar yapıldı, Trabzonspor lehine de hatalar yapıldı" ifadelerini kullandı.

12 Şub 2019 - 15:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Rıdvan Şenay Çetinkaya - Sayin cengiz Trabzon macinda kime haksizlik yapilmis olmadi icin sizin görerek maca bakmaniz kafi idi boş konuşmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:26
02

ali - gs olarak trabzonu yenebilirsiniz,sorun cikan ve cikmayan kartlarda.verilmeyen penaltilarda,sizin zaten hakeme ihtiyaciniz yok,trabzon un sag ve sol beki sakat,soso ,onazi sakat ,kaleci sakat 18 yasindaki 3 yedek kalede bu satlarda zaten yenerdiniz.hakeme ne oluyor ki iki futbolcunuzu oyun disi biraktiginda 9 711 son 30 dakkika oynanacakti hadi yenin bakalim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:26
01

baksoy - maçı ağaoğlu veya karaman yönetse onlar gördüğünü çalardı sizin gibi hakem satın almazlardı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 15:26