Futbola büyük reformu oldu

Usta’dan,  Erdoğan’a teşekkür

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, futbolda olmazsa olmazın tesisler olduğunu vurgulayarak, bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Son yıllarda Türkiye’de sporun altyapısında büyük değişimler olduğunu vurgulayan Usta, “Türkiye'nin dört bir yanına olağanüstü tesisler yapıldı ve işin bir bacağının tamamlanması açısından Sayın Cumhurbaşkanımızın büyük bir reformu oldu. İşin yatırım tarafında geliyor cumhurbaşkanı, ekonomik tarafına geliyor cumhurbaşkanı ve sportif tarafına artık söyleyeceğimiz bir şey kalmıyor. Aslında spor camiası için büyük bir şans. Bunu en iyi noktaya taşıyabilmek adına kulüplerin sorunlarını çözebilmek açısından gerçekten Cumhurbaşkanımızın büyük desteğini görüyoruz” dedi.

14 Kas 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.