Formalara ilgi mutlu ediyor

Karadeniz ekibinin yeni sezon için hazırlanan ve 25 Haziran'da satışa sunulan beyaz formalarına bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Yeni d...

Karadeniz ekibinin yeni sezon için hazırlanan ve 25 Haziran'da satışa sunulan beyaz formalarına bordo-mavili taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Yeni dönemde TS Club mağazalarından 30 milyon lira gelir hedefleyen Trabzonspor yönetiminin de formalara gösterilen bu ilgiden memnun olduğu kaydedildi. Temmuz başında 2 yeni formanın daha satışa çıkmasının ardından TS Club'larda satışların iyice artması bekleniyor.

29 Haz 2017 - 10:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.