Zor oldu ama tur oldu…

Trabzonspor, Sörloth ile bir penaltı kaçırdığı, eyyamcı hakem Şansalan’ın Nwakaeme’yi haksız şekilde oyundan attığı maçta Denizlispor’u penaltılarda devirip kupada adını Çeyrek Final’e yazdırdı…

O KUPA TRABZON’A GELECEK!

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını Çeyrek Final’e yazdırdı… Sahaya, ilk maçta elde ettiği 2-0’lık galibiyetin avantajı ile çıkan bordo-mavililer, normal süresini ve uzatmaları 2-0 mağlup tamamladığı maçı penaltılarda 4-2 kazandı. Trabzonspor, ilk yarıda beklentilere karşılık veremezken, 14. dakikada Nwakaeme'nin hatalı pasını ceza yayı üzerinde kontrol eden Estupinan'ın vuruşunda top köşeden ağlarla buluştu. 1-0. Maçın 23. dakikasında ise Sacko'nun sağ kanattan ortasında Trabzonspor savunmasından da seken topu Recep Niyaz kafayla ağlara gönderdi: 2-0.

Trabzonspor, ilk yarıdaki en tehlikeli atağında ise Sörloth ile kaleci Tolgahan’a takıldı. İlk yarıyı da ev sahibi ekip 2-0 üstünlükle tamamlarken, Trabzonspor 51. dakikada penaltı kazandı. Ancak atışı kullanan Sörloth, topu kaleciye teslim etti. Bu yarıda Trabzonspor önemli fırsatlardan yararlanamazken, Trabzonspor’u ayakta tutan isim de kaleci Erce oldu. 90 dakikası 2-0 sona eren karşılaşma uzatmaya giderken, bu bölümde de Erce’nin son dakikada yaptığı kritik kurtarış maçı penaltılara götürdü.

Penaltı atışlarına Trabzonspor başlarken bordo-mavililerde Pereira, Sosa, Ndiaye ve Doğan vuruşlarını golle sonuçlandırdılar. Denizlispor’da ise ilk atışı Murawski kullanırken, kaleci Erce gole izin vermedi. Estupinan ve Recep’in penaltıları golle sonuçlandırırken Lopes’in topu direğe nişanlaması ise Trabzonspor’u Kupa’da çeyrek finale çıkardı.

HAKEMLER: Ali Şansalan ?, Kemal Yılmaz *, Kerem Ersoy *

DENİZLİSPOR: Tolgahan ***(Dk. 66 Hüseyin *), Zeki ** (Dk. 56 Murawski *), Sackey **, Muhammet **, Olcay **, Onazi **(Dk. 56 Lopes *), Mbamba **, Sacko **, Sedat **, Recep ***, Estupinan ***

TRABZONSPOR: Erce ****, Serkan ** (Dk. 77 Pereira **), Hüseyin **, Hosseini **, Novak **, Ndiaye ***, Mikel **, (Dk. 89 Doğan **), Yusuf ** (Dk. 107 Kamil *) Abdulkadir * (Dk. 46 Sosa **), Nwakaeme ***, Sörloth **

GOLLER: Dk. 14 Estupinan, Dk. 23 Recep (Denizlispor)

KIRMIZI KART: Dk. 95 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk. 120 Muhammet (Denizlispor)

PENALTILAR:

ATANLAR:

Pereira, Sosa, Ndiaye, Doğan (Trabzonspor)

Estupinan, Recep (Denizlispor)

ATAMAYANLAR:

Murawski, Lopes (Denizlispor)

23 Oca 2020 - 19:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - türkiye liginde yalandan kim kendini yere atmaz diye sorsan 100 kişiden 90 kişi nwakaeme der ? bu sahtekar hakemde ona aldatmaya yönelik hareketten sarı , gururuna yediremiyor itirazdan da ikinci sarı ve kırmızı kart gösteriyor ? yalancıyı Allah (cc ) bildiği gibi yapsın ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 19:54