Fırtına gibi Ambrose

İngiliz medyası bordo-mavililerin Manchester City’li Thierry Ambrose ile ilgilendiğini yazdı. Geçtiğimiz sezon Hollanda ligi ekiplerinden Nac Breda’da...

İngiliz medyası bordo-mavililerin Manchester City’li Thierry Ambrose ile ilgilendiğini yazdı. Geçtiğimiz sezon Hollanda ligi ekiplerinden Nac Breda’da kiralık olarak forma giyen Ambrose, 10 gol atıp 5 de asist yapmıştı. İngiliz medyası 21 yaşındaki golcü için Trabzonspor ile Bordeaux'un yarıştığını öne sürdü. Topla birlikte oyunda çok hızlı olan ve süratli sitili ile rakiplerini ekarte edebilen Ambrose, sert ve isabetli şutları ile öne çıkartılıyor. Savunma arkasına sarkarak pozisyon bulmayı seven oyuncunun kontratak futboluna yakın bir oyuncu olduğunun da altı çiziliyor. Bordo-mavililerin Fransız oyuncu için hamle yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

19 Haz 2018 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.