Final maçımız!

Çalımbay, Avrupa yolunda Kayseri karşılaşmasını “Tek ihtimalli bir maç” olarak yorumladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor ile final niteliğinde bir maç oynayacaklarını söyledi. Galatasaray maçının 3 ihtimalli bir maç olduğunu ancak Kayserispor maçının tek ihtimalli bir maç olduğunun altını çizen Çalımbay, “Bu maç bizim için Avrupa kupaları açısından hayati derecede önemli. Bu maç iyi bir şekilde bitirmemiz gereken bir maç. Galatasaray maçını unuttuk, unutmadığımız tek şey hatalarımız. Şimdi herkesin Kayseri maçına odaklanması gerekiyor. Kongre ya da başka bir şeyi düşünecek durumda değiliz. Tek odaklandığımız yer Kayseri maçı” dedi.

Galatasaray maçında elindeki en iyi kadroyu sahaya çıkardığını söyleyen Çalımbay, “Bütün oyuncularımızdan da kapasitelerinin üzerinde şeyler istedik. Ancak maalesef bazen istediğiniz şeyler olmuyor. Hubocan’a kızdığını da söyleyen Çalımbay, “Oyuncu değişikliği yaparken bin tane şeyi düşünüyoruz. Gomis gibi bir adama arkadan girip sarı kart gören Hubocan’a çok kızdım. Kartı gördükten sonra da rakibe rahat müdahale edemezsin. Bu riski taşıyamayacağımız için onu dışarı aldık. Rodallega’yı mecburen oyuna geç aldık. Hem onu hem de N’Doye’u yerinde oynatamadık. Ancak maçı kazanmak için elimizde ne varsa kullandık” dedi.

05 Nis 2018 - 10:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.