FIFA çözümü için 18 milyon Euro!

İşte Trabzonspor’da yeni bir yasağın gelmesini engellemek için acil gereken para

Transfer yasağı nedeniyle devre arasını sancılı geçiren Trabzonspor’da yaz dönemine sorunsuz girmenin planları yapılıyor. Sosa ve Kucka’nın transfer taksitlerinin Milan’a geç ödenmesi nedeniyle devre arasında transfer tahtası kapatılan bordo-mavililerin, sezon sonu için de aynı tehlike ile karşı karşıya kalabileceği belirtildi.

Trabzonspor’dan sorunlu ayrılan oyuncuların FIFA’daki dosyaları her geçen gün kabarırken, bordo-mavili yönetim bu sıkıntıları gerek oyuncular gerekse menajerler ile görüşerek çözmeye çalışıyor. FIFA’da biriken dosyaların çözümü için 18 milyon euroluk bir kaynağa ihtiyacı olan bordo-mavili yönetimin, bu konuda gelecek hafta içerisinde önemli bir hamle yapması bekleniyor.

14 Şub 2019 - 11:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.