Fenerbahçe taraftarı Trabzonspor maçında yok

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Trabzon İl Spor Güve...

Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak.

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, daha önce aldığı karar doğrultusunda Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde bulunan Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağını bildirdi.

18 Aralık 2016 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Hamad Al-Sani'nin resmi açılışını gerçekleştirdiği Medical Park Stadyumu'nda, Trabzonspor ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da ilk kez konuk edecek. Sarı-lacivertli takımın ilk kez konuk olacağı yeni stadyuma sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak.

Yeni stadyumu sadece Fenerbahçe taraftarı göremedi

Tarihi Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan sonra maçlarını Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynamaya başlayan Trabzonspor'un yeni stadyumuna sadece Fenerbahçe taraftarları alınmıyor. İki takım arasında 2010-2011 sezonundan beri süre gelen gerginlik nedeniyle iki takımın taraftarları birbirleriyle oynadıkları maçları tribünden izleyemiyor.

Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları alındı

Trabzonspor, daha önce yeni stadında üç büyük rakibinden Beşiktaş ve Galatasaray ile oynadığı maçlarda misafir tribününü rakiplerine açtı. Siya-beyazlı takım ile sarı-kırmızılı takımın taraftarları Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile oynanan maçları tribünden takip etti. Söz konusu maçlarda bordo-mavililer Beşiktaş'a 4-3 mağlup olurken, Galatasaray’ı 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Fenerbahçe - Trabzonspor müsabakasına bordo-mavili taraftarlar alınmamıştı. Süper Lig'de iki kulüp arasında süre gelen deplasman yasağının ise ne zaman sona ereceği noktasında henüz bir adım atılmış değil.

23 Oca 2018 - 14:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.