Feda geri tepti!

Trabzonspor’da yönetimin oyunculara yaptığı çağrı karşılık bulmadı

Trabzonspor´da oyuncu kadrosunun maliyetini düşürmeyi hedefleyen bordo-mavili yönetimin `feda´ çağrısı karşılık bulmadı. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımdaki maliyetli oyunculardan belirli bir ölçüde indirim istediklerini belirtirken, “Maalesef hiçbir oyuncu bunu kabul etmedi. Şu an için ne bir oyuncu indirime gitti ne de bir oyuncu için ciddi bir teklif geldi. Futbolcuların alacaklarının neredeyse tamamına yakının bölümü de ödendi" dedi.

Oyuncularını değerlerinin altında bir fiyata gönderme düşüncelerinin olmadığını da kaydeden Ağaoğlu, " Hiçbir oyuncuyu da değerinin altında gönderme gibi bir düşüncemiz yok. Bu kadro ve ilave 2-3 oyuncu ile sezona başlayacağız" dedi. Sezonun sona ermesiyle takımdan ayrılan oyuncuların kulübe maliyetinin yaklaşık 7 milyon Euro olduğuna dikkat çeken Ağaoğlu, "İhtiyacımız olan oyunculara da 2 milyon Euro verirsek maliyeti 5 milyon Euro yani 30 milyon TL civarında aşağı çekmiş oluruz” diye konuştu.

23 Haz 2018 - 11:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

seref - fedayı bu kulubü bu duruma getiren yönetim ve onun köpeklerinden isteyeceksiniz.sporcudan değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 11:35