Etiklik dersi verene bak!

TRT yorumcusu Serkan Recber, Altınorduluları ters köye yaptı.

Trabzonspor’un Atakan ve Salih’i renklerine bağlamasının etik olmadığını savunan Altınordu’yu TRT yorumcusu Serkan Reçber ters köşe yaptı. Altınordu’nun Trabzonspor’u eleştirme hakkı olmadığını ve geçmişe bakması gerektiğini söyleyen Reçber, “Biraz geriye dönmek ve olayları geriden anlatmak lazım. Ben bu konuda bilgi sahibi olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle Atakan Gündüz’ü Fenerbahçe transfer ederken, Altınordu kulübü Atakan’ın babasını ikna ederek Atakan'ı transfer etmişti. Salih Kavrazlı’yı aynı şekilde yüksek maliyetle transfer etmişlerdi. Beşiktaş bu oyuncuyu Görelespor’dan alıp Beşiktaş Fulya Tesisleri’ne getirmiş hatta oyuncuyu yurt dışına çıkabilmesi için pasaport çıkartmıştı” dedi.

Reçber, “Şimdi bugün Altınordu kulübü kızıyor ama sen Salih Kavrazlı’yı alırken düşünmedin. Beşiktaş bu oyuncuyu izleyip alıyor ve Fulya Tesisleri’ne getiriyor pasaport çıkarıyor. Tam yurt dışı kampına çıkartacakken Altınordu oyuncunun ailesini ve Görelespor’u ikna ederek yüksek maliyetle transfer ediyor. Buradan anlıyoruz ki Trabzonspor’un yapmış olduğu etik olmayan ve kural dışı bir şey yok. Altınordu bugün Trabzonspor’u eleştirirken geçmişte yaptığını unutuyor. Fenerbahçe tam Atakan Gündüz’e imza attıracakken babasını ikna eden ve transferi bozan Altınordu’ya bunları hatırlatmak isterim. Trabzonspor’u eleştirirken yaptıklarını hatırlaman gerekir. Altınordu’nun yaptığı açıklamalarda daha dikkatli ve doğru davranmasında fayda var bunu özellikle belirtmek isterim” diye konuştu.

22 Haz 2019 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.