Esteban bitti!

Trabzonspor’un Kosta Rikalı kalecisi Esteban gözden düştü… Bordo-mavili takıma AZ Alkmaar’dan gelen 29 yaşındaki kaleci Malatyaspor maçının kadrosunda...

Trabzonspor’un Kosta Rikalı kalecisi Esteban gözden düştü… Bordo-mavili takıma AZ Alkmaar’dan gelen 29 yaşındaki kaleci Malatyaspor maçının kadrosunda da yer almazken, devre arasında kendisinden kulüp bulması isteneceği öğrenildi. Bu sezon hiçbir maçta forma giymeyen Esteban, geçtiğimiz sezon ise 3 lig, 5 Türkiye Kupası maçında oynamıştı. Kosta Rikalı kaleci Trabzonspor’dan 750 bin euro (4.5 milyon TL) garanti ücret kazanıyor.

10 Kas 2018 - 11:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

ali özkan - onur kıvrak gibi 3. sınıf kaleci yüznden esteban futboldan soğutuldu.alın onuru nuzu tepe tepe kaleci yapın.ama yemez.onur un malatyada kaleci olmadığı tescillenmiştr.abbas yolcu bağlasan durmaz.onur kıvrak defoludr.yerel yardakçı bir kısısm medya desteklesede başkanları hocaları yiyen bir piyondr onur..ptt 1. ligde oynucak kaleci deildr.4 yıldır haykırıryorum...umarım fb maçında veya bi sonraki maçta kaleye geçmez.tsun tamamen bitter...derhal esteban kaleye..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 11:32
02

Yilmaz topal - Bu adamla Alanya maci sonrasi sozlesme imzalamak zaten akil kari degildi .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 11:32
01

Recep çilingir - Ali özkan aferin sana !!!!! Malatya fa onur sahaya tek çıkmıştı zaten dimi adam barajda toptan kaçsın karsı karsıya forvet kaçırsın ama suçlu ONUR öyle mı onur kadar başınıza taş düşsün ne diyeyim onur gidecek ya daha gol yrmryız belki ŞAMPUAN da oluruz ne dersın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Kasım 11:32