Ersun Yanal, Kucka'yı istedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arasında transfer döneminde eski takımı Trabzonspor'dan Juraj Kucka'nın alınmasını istedi. Bordo-mavili takımın Fenerbahçe'nin teklifine nasıl cevap vereceği merak konusu

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın takımın başına getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Yanal, yönetime sunduğu raporda eski takımı Trabzonspor'dan Juraj Kucka'nın transfer edilmesini istedi. Bordo-mavili takımda bu sezon yalnızca 2 maçta ilk 11'de başlayan Slovak futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor'un ezeli rakibi Fenerbahçe'nin teklifi karşısında nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor son olarak Mehmet Ekici transferi için görüşmüş ve anlaşma sağlanamamıştı.

31 yaşındaki futbolcu 2017 yazında Milan'dan 5 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. Çek oyuncunun Trabzonspor'la 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı bulunuyor.

(HaberTürk)

18 Ara 2018 - 15:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - 5 milyona transfer etmişsek aynı paraya ersuna satalım ? ikisinin de kulübe on trem katkısı olmadı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 15:44
01

TEMEL DOGRU - istediyseler iyi bir fiata hemen verin firsati hacirmayin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 15:44