Erce Kardeşler Trabzon'da

Trabzonspor, Altınordu'nun yetenekli kalecisi Erce Kardeşler'in transferini bitiriyor. Bordo mavililer Erce'yi Trabzon'a getirdi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun kalecisi Erce Kardeşler’in Trabzonspor ile anlaşmak için kamptan ayrıldığı ve transfer görüşmesi için bu kente gittiği öğrenildi.

Hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan birçok takımın radarında bulunan Altınordu’nun başarılı file bekçisi Erce Kardeşler, İzmir ekibine veda ediyor. 25 yaşındaki file bekçisinin Trabzonspor ile transfer görüşmesi yapmak için izin alarak kamptan ayrıldığı ve Trabzon’a gittiği bildirildi. İki kulübün de prensipte anlaştığı ve bu transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı öğrenildi. Yeşil Bursa’da profesyonel olduktan sonra 2013 yılında Altınordu’ya gelen Erce, 1. Lig’de 98 lig maçında Altınordu formasını terletti.

ERCE KARDEŞLER KİMDİR?

Bursaspor'da futbola başlayan Erce, Dardanelspor altyapısında oynadıktan sonra Yeşil Bursa'da profesyonel oldu. 2013 yılında Altınordu'ya transfer olan kaleci Erce, ilk yılında deneyim kazanması için Altınordu'nun pilot takımı Gümüşordu ile Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etti. 2014-15'te İzmir ekibinin U21 takımında görev alan Erce, bir sonraki sezon 1. Lig'de 3 kez şans buldu. Son 3 sezonda A takımın kalesini koruyan başarılı eldiven, 1. Lig'de 98 müsabakaya çıktı. Geçen sezon Belçika ekibi Standard Liege'nin kapısından dönen Erce'nin ağabeyi Arda Kardeşler Süper Lig'de hakemlik, babası Eser Kardeşler ise teknik direktörlük yapıyor.

17 Tem 2019 - 12:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

ALİ BAÇ - çok i̇yi̇ bi̇r kaleci̇ mükemmel oldu.maç alicak bi̇5r kaleci̇.şi̇mdi̇ ts kaledeki̇ sikintiyi çözdü..olursa müthi̇ş olur..harun teki̇nden daha i̇yi̇ mert günok ayarinda kaleci̇..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 12:06
03

yasar - iyice saçmaladılar bu genç transferlerini, tamam hepsi iyi ama kaçını oynatacaksıni uğurcan ve arda varken ve adanadan kaleci alınmışken ece yi nereye koyacaksın?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 12:06
02

baksoy - gerçekten saçmalamaya başladık uğurcan ve arda var iken 2 kaleci daha transfer etmek hangi akıla hizmettir ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 12:06
01

Ramiz - TS bu yıl çok akılcı davranıyor..Takımın kulübesi de güçlendiriliyor..Her mevki için rekabet üst düzeyde olacak..Tebrikler Trabzonspor.. Başarılar Erce..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Temmuz 12:06