En kötü günümüz böyle olsun!

Trabzonspor’da Galatasaray zaferi

Trabzonspor’da yüzler gülüyor... 2017-2018 sezonuna büyük hedefler ile başlayan ancak Teknik Direk Direktör Ersun Yanal’ın fantezileri ile dip yapan Trabzonspor, Galatasaray maçıyla kendine geldi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesinin ardından her yönü ile kimlik değiştiren bordo-mavililer, derbideki görüntüsü ile camiaya da umut verdi.

Çalımbay, derbide hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ve bu galibiyetin sıkıntılı günleri aşmak için çok önemli olduğunu belirtirken, “Camia olarak sıkıntılı günler yaşıyorduk. O nedenle böyle bir galibiyet çok önemliydi. Özellikle namağlup bir takımı yenmek önemliydi. Şimdi önümüzde çok önemli Kayseri maçı, ondan sonra da bir ara var. O ara dönemde takımı iyi bir duruma getireceğiz. O ara bizim için çok iyi olacak” dedi.

Futbol felsefesini hem futbolculuk hem de antrenörlük hayatında galibiyet üzerine kurduğunu söyleyen Çalımbay, “Eğer Kayserispor maçını iyi bir şekilde bitirirsek Galatasaray galibiyeti daha bir anlam kazanır. Seyirci, yönetim, takım rahatladı ama iş bitmedi. Bundan sonra işi daha sıkı tutmak gerekiyor” şeklinde konuştu. Çalımbay, derbi galibiyetini zor günlerinde yanlarında olan taraftarlarına armağan ettiklerinin de altını çizdi.

31 Eki 2017 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.