En iyisini yapacağız

Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Jose Sosa’dan mesaj… “Önce dinlenelim, sonra Avrupa’da en iyisini yapmak için yine çok çalışacağız.” Bordo-mavili...

Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Jose Sosa’dan mesaj… “Önce dinlenelim, sonra Avrupa’da en iyisini yapmak için yine çok çalışacağız.”

Bordo-mavili takımın kaptanı Jose Sosa Çaykur Rizespor maçı sonrası yayıncı kuruluş Beınsports’a verdiği röportajında Trabzonspor’un Avrupa’da başarılı olması için iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli oyuncu zor bir sezon geçirdiklerini ancak takımdaki uyumun ve birlik-beraberliğin iyi sonuçları da beraberinde getirdiğini belirterek, “Sezon başından beri bazı sıkıntılar yaşadık. Ancak bu sorunları birlik-beraberlik içinde aştık. Özellikle genç arkadaşlarımızın bize katılması, ben ve diğer tecrübeli arkadaşlarımızın da katkısıyla bu zor günleri aşmayı bildik. Ve kaptan olarak bu takımda görev yapmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.

Tecrübeli isim Avrupa’da da en iyi şekilde mücadele etmek istediklerinin altını çizerek, “Zor bir sezon geçirdik. Önce dinlenmemiz gerekiyor. Psikolojik ve fiziksel olarak vücudumuzun dinlenmeye ihtiyacı var. Bir anlamda kendimize gelmemiz gerekiyor. Sonrasında iyi bir kamp dönemi geçirerek hocamızla da neyi daha iyi şekilde yapacağımızı konuşarak devam edeceğiz. Avrupa’da da başarılı olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

26 May 2019 - 11:32 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ts - Başkanım Yusuf Erdoğanı tekrar Trabzonspor’a kazandır. Yusuf Trabzonlular. Bir hata yapmıştır gençtir. Ama Bize ilaç olur. Lütfen alın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 11:32