Emre Can transferinde bomba gelişme! Avrupa'nın devleri istiyor...

Ocak ayı transfer döneminde Serie A devi Juventus'un kapısından dönen Emre Can hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Liverpool'un Türk asıllı Alman oyuncusuyla Avrupa'nın dev bir kulübü daha ilgileniyor.

Ara transfer döneminde Serie A devi Juventus'un kapısından dönen ve Liverpool'da kalmaya devam eden Emre Can hakkında İtalyan basını bomba bir iddia ortaya attı.

Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu, son yaptığı açıklamada hiçbir kulüple anlaşmadığını söylese de La Gazzetta dello Sport, yıldız futbolcuya bir başka Avrupa devinin de talip olduğunu yazdı.

Gazetede yer alan habere göre Juve'nin Emre'ye önerdiği yıllık 5 milyon euro'yu yetersiz bulan menajer Reza Fazeli, oyuncusundan Real Madrid'den gelen teklifi değerlendirmesini istedi.

Bununla birlikte Emre'nin gönlünün hâlâ Juventus'ta olduğu öğrenildi.

08 Mar 2018 - 13:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.