Emre Belözoğlu: Trabzonspor özüne dönmeli!

Medipol Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Emre'nin yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"Trabzonspor'un özüne dönmesi gerekiyor. Bu benim haddime değil ama Trabzonspor, kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla ses getirdi. Baktığınızda Trabzon'dan çıkan çok sayıda oyuncu var. Ben de anne tarafından Trabzonluyum"

"Biz her sene yeni hedef koyuyoruz. Milos da Soner de çok değerli oyuncular. Kulübümüzde yıllarca süren bir sistem var. Bu sene geçen senenin üzerine koymak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Ama bu kolay olmuyor. Rakiplerimiz şampiyonluk kültürü olan kulüpler. Taraftarımızdan çok ciddi beklentimiz var. Taraftarsız zorlandığımız zamanlar oldu."

"Lefter çok önemli bir futbol adamıydı. Umarım onun adına, kişiliğine, efendiliğine yakışır bir futbol sezonu olur. Taraftar rakip takım üzerinde büyük baskı kuruyor. F.Bahçe, Beşiktaş, Galatasaray ortalama 25 bin kişiye oynuyor. En az 15 bin taraftarımız olsaydı. 80 puanın altında kalmazdık"

"Teknik direktörümüz Avcı, gelişmeye açık, her gün kendini yeniliyor, hiçbir zaman kendini yeterli görmüyor. Abdullah hocayı ne Ferguson'la ne Wenger'le kıyaslayamam. Hem kendisini hem oyuncusunu geliştiriyor"

"Genç futbolculara tavsiyem bu mesleği hayatlarının merkezine koymaları. Cumhurbaşkanımız futbol için büyük şans. Kendi öz değerlerimizi yetiştirip Avrupa'ya satmalıyız. Uzun periyotta bu ülkemize büyük katkı sağlar."

18 Tem 2018 - 17:19 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

TEMEL DOGRU - emre dogru söylüyor ama dinleyen yok.bu güne kadar yüzlerce yabanci geldi basari o oldu yerli topcu yetisdiripte hem ts u mali sikintilardan kurtarip hemde saqmpiyon luklara imza atacak nitelikde yönetim kadrolari gelmedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:19
03

Zeki - Sanami kalmiş TS nin özü sözü gözü sen önce bir insan nasıl olur onu öğren TS den özür dile sapion luğu calınmışdır söyle ondan sonra bakarız öteli işlere sen git kümesinde öt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:19
02

baksoy - madem trabzonlusun neden her maçta taraftarı gerdin.her maçta olay çıkarttın. futboluna kimse kötü diyemez ama karakterin tartışılır ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:19
01

gurbetçi - emre sen işine bak koçum,evet senin trabzonu ağzına almak haddine değil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 17:19