El birliği ile zarar veriyoruz

Hacısalihoğu, oyuncuların alacakları için TFF ve FIFA’ya gitmesinin Türkiye gerçeği olduğunu söyledi

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, futbolcuların alacakları konusunda FiFA ve TFF’ye başvurmalarının artık ülke şartlarında kendisi için haber değeri taşımadığını söyledi. Haber61’e konuşan Hacısalihoğlu, “Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’de birçok oyuncu alacağı için TFF ve FİFA’ya başvuruyor ama hiç bir yerde haber olarak yer almıyor. Ama bizde bir oyuncu başvurduğunda kıyamet kopuyor, telefonlarımız susmuyor. Bunlar artık Türkiye’nin gerçeği. Burak Yılmaz da başvurdu, Kucka da, Esteban da. Ama güzel şeyler nedense görülmüyor. Futbolcular yeni binasına geçti. 5 yıldızlı otel konforunda yeni odaları, Sponsorluklarımız var, otobüsümüz yeni, futbolcuların kullandıkları araçları yeni sponsorlukla yeniledik ve bunun gibi birçok şey. Ama bunları göremiyoruz ve ufak olayları büyüterek Trabzonspor’a el birliği ile zarar veriyoruz” dedi.

28 Eyl 2018 - 11:06 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.