Ekuban: Önemli olan...

Trabzonspor'da AEK'nın kahramanı Ekuban maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ekuban: “Bizim için çok önemli sonuçtu. Geri döndük. 2. maçla beraber turu geçmeyi istiyoruz. Bizim için sürpriz oldu. Futbol böyle bir oyun. Hızlı bir atakta, birden beklemediğiniz bir şeyle karşılaşabiliyoruz. Önemli olan geri dönmekti. Kaçanları konuşmasak bile belki daha iyi.. Önemli olan kazanmaktı bugün kazandık” dedi. Attığı 3 golü anlatması istenilen Ekuban, “Topun 3 defa kaleden içeri girdiğinizde harika duygu. Maestro’ya ve Abdüş’e teşekkür etmem gerekiyor. Harika bir duygu” ifadelerini kullandı. Zaman zaman forvette ve kenarda oynaması ile ilgili olarak ise Ekuban, "Nerede oynadığım önemli değil. Özellikle gol atıyorsanız nerede oynadığınız hatırlanmaz. Hocamıza teşekkür etmem lazım. Bana bu şansı verdiği için” diye konuştu.

22 Ağu 2019 - 23:15 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin karaman defalarca yazdim yine yaziyorum takimin firikik ve penalticisi yok ayrica yetek kalecilerede yer ver görelim kaleci ugurcan toplari sadece celiyor bu iyi degil tutamiyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 23:15