Ekim faturası: 26 milyon

Trabzonspor yine ödeme günü yaklaşıyor

Trabzonspor’da yine ödeme zamanı geldi… Geçtiğimiz ay Spor Toto’dan alınan 28 milyon ile gerek futbolcuların gerekse personelin ödemelerini gerçekleştiren bordo-mavililere şimdi de 25 milyon gerekli. 1 Kasım’a kadar Sosa ve Kucka için Milan’a, Burak Yılmaz için de Beijing Guoan’a 1.2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan bordo-mavililerin, günü gelen oyuncu maaşları için de yaklaşık 18 milyon TL’ye ihtiyacı var.

Trabzonspor kurmayları kısa zaman içinde bu sıkıntıyı gidermek için yoğun mesaj harcarken başkan Ahmet Ağaoğlu, ekonomik olarak düzlüğe çıkmak zorunda olduklarını söyledi. Mevcut şartlarda ekonomik döngünün çok zor olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “İleriye dönük olarak bu takım futboldan, futbolcudan para kazanacak. Bunu yapamadığımız taktirde çok daha zor günler göreceğimiz aşikar” dedi.

19 Eki 2018 - 11:14 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - sana güveniyoruz sayın ağaoğlu sen bu tümeni çevirirsin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:14