Ek süre mi geliyor?

Trabzonspor’da üyelikten çıkartılan 10 bin 700 üye için geri adım atılıyor

Trabzonspor yönetiminin 2018 yılına kadar 2 yıl ve üzeri süre için aidatlarını ödemeyen 10 bin 700 üyeyi üyelikten çıkartma girişimi geri adımı da beraberinde getiriyor. Bilindiği gibi Şubat ayında üyelere bilgilendirme yapan ve 60 gün içinde biriken aidatlarını ödemeyenlerin üyeliklerinin iptal edileceği bildirilmişti. Ancak bilgilendirmenin aradan 1 ay geçmesine rağmen aidatlarını ödemeyen 10 bin 700 üye üyelikten çıkartılmıştı.

Bu duruma resmiyet kazandırması gereken Trabzonspor yönetimi ise üyelikten çıkartılanların isimlerini resmi sitesinden henüz ilan etmedi. Gelen tepkiler üzerine Trabzonspor kurmaylarının ve kurullarının tekrar bir durum değerlendirmesi yaparak üyelere aidatlarını ödemeleri için ek süre vermesi bekleniyor. Ayrıca üyelikten çıkartılanlara kulüp tüzüğü 30gün içindeitiraz etme hakkı tanıyor. Ancak bunun için de Trabzonspor’un, üyelikten çıkartılanları ilan etmesi gerekiyor.

21 Mar 2019 - 11:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

FİRARAĞA ATASOY - üye ai̇datlariyla külüp yöneti̇lmez bu kadar açmisiniz , açsaniz yönetmek si̇zi̇n neyi̇ni̇ze gi̇di̇n oyuncak bebekleri̇ni̇ni̇z saçlarini tarayin..trabzonspor spor böyle bi̇r anlayişla yöneti̇lemez kongre karari alinmasi gereki̇r tez vaki̇tte de bu i̇şbi̇lmez cüretkarlar kulübümüzden uzaklaştirilmali.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 11:16
01

firarağa atasoy - 300 tl aidat borcum varmış ödedim peki ne yapmalı 10700 üye sanırım bizden bu yönetimin bu aşağılık uygulamasına karşılık kongre kararı alıp gönderilmelerini talep ederiz ve gereğini de yaparız.bu kulübü sevmek i̇saninida sevmeyi̇ gereki̇ri̇r bu kulüp afri̇kalilarin deği̇l bi̇z trabzonlularin bi̇r değeri̇di̇r,kongre talep edi̇yoruz ve defolun gi̇di̇n.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mart 11:16