Edin Visca’ya markaj!

Başakşehir uçtu, Trabzon geri adım attı ama defter kapanmadı

Trabzon-spor’un sağ kanat için baş hedefi olan Başakşehir’in Boşnak yıldızı Edin Visca transferinde yüksek maliyet nedeniyle geri adım atıldı. Visca ile anlaşan bordo-mavililer, Başakşehir ile görüşürken, ilk etapta 7 milyon Euro’luk bonservis isteği üzerine önce Yusuf Erdoğan-Muhammet ile 3.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak Başakşehir takas olursa Yusuf+Onazi ile 1.5 milyon Euro isteyince görüşmeler tıkandı. Onazi’yi vermeyen Trabzon, Yusuf’un da Beşiktaş’ı istemesi üzerine takasta oyuncu konusunda sıkıntı yaşadı.

Başakşehir’de takas+para olmazsa ‘7 milyon Euro’yu verin Visca’yı alın’ resti çekince Trabzonspor transferde geri adım attı. Ancak Abdullah Avcı ilk etapta istemediği Yusuf Erdoğan’ın Başakşehir’in Cengiz, Eren ve Ferhat’ı göndermesi sonrası yönetimden sola oyuncu talep etmesi üzerine pazarlıkların yeniden başlarken, alternatifte tuttuğu Schalke’nin Kamerunlu yıldızı Eric Maxim Choupo-Moting’e ile de temasa geçtiği belirtildi. Trabzon, Visca için Yusuf Erdoğan+3 milyon Euro’luk son teklifini yapıp beklemeye geçerken, yeni bir teklif sunmayacağını Başakşehir’e iletti.

18 Tem 2017 - 15:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - visca,medel,junusoviç n'di̇aye sosa burak gi̇bi̇ i̇si̇mler yöneti̇mi̇ çalişiyor gi̇bi̇ göstermek ayni̇ zamanda taraftari ve medyayi oyalamak i̇çi̇n ortaya atilmiş i̇si̇mler.gerçek şu ki̇ yöneti̇mi̇n ne parasi var ne pulu ödemeleri̇ bi̇le yapamiyorlar.ki̇mse ci̇ddi̇ bi̇r transfer beklemesi̇n.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 15:20
02

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - sayın günebakış editörü beğenmeyeceğiniz yorumları yayınlamayacak iseniz bu haneleri neden okurların görüşüne açtınız?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 15:20
01

Nebi - Aynen öyle kardeşim 50nci yılda biz taraftarların kanser yılı olacak madem para yok transfer yok sağa solaa gidipde kulübün olan parasını yemeyin eldekilerle idare edin şenol hoca neden gitti bize gelen başkanlar yüzünden bunlar kimseyi alamazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Temmuz 15:20