Duran toplarda af yok

Frikik ve penaltı çalışması yapan bordo-mavililer gol yağdırdı

Trabzonspor Teknik Direktör Ünal Karaman Slovenya kampında penaltı ve frikik çalışmalarına da büyük önem veriyor. Penaltı ve frikik çalışmaları renkli ve ilginç görüntülere sahne olurken bazı oyuncular adeta kaleyi gol yağmuruna tuttu. Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, Slovak oyuncu Jurac Kucka, Arjantinli Luis İbanez penaltı atışlarını hiç boş geçmezken Onazi’nin performansı ise parmak ısırttı. Daha önce de bu sezon çok farklı olacağını ve çok daha başarılı bir sezon geçireceğine inandığını söyleyen Onazi’nin özellikle penaltı atışlarındaki başarısı ise ‘Nazar değmesin’ dedirtti.

Bordo-mavililerin frikik ve penaltı atışlarında gösterdikleri performans özellikle Teknik Direktör Ünal Karaman’ın yüzünü güldürdü. Teknik ekiple birlikte frikik ve penaltı vuruşlarını yakından izleyerek zaman zaman da uyarılarda bulunan Karaman, gösterilen performansı, ‘Aferin oğlum, bunu istiyorum’ sözleriyle tebrik etti. Karaman oldukça sert kullanılan bazı topların direkten dönmesi ya da kaleci tarafından kurtarılmasını ise, ‘Duran toplarda af istemiyorum. Trabzonspor’un futbolcusu duran toplarda bir numara olmalı. Duran top dendiği zaman, rakibinin korktuğu bir Trabzonspor akla gelmeli. Rakibiniz sizden önce bu anlamda çekinecek. Sizin de bu vuruşlarda affınız olmayacak’ uyarısında bulundu.

21 Tem 2018 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.