Doğru hamle başarı getirir!

Beşiktaş, 4.2 milyon euroya kurduğu takım ile Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazıp herkese transfer dersi verdi

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasını lider tamamlayan ilk Türk takımı olan Beşiktaş, Porto maçında sahaya çıkan 11 ile herkese ders verdi. Siyah beyazlılar, Porto maçında sahaya çıkan futbolculara sadece 4.2 milyon euro bonservis ve kiralama ücreti ödedi. Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosiç, Atiba, Babel ve Cenk Tosun Beşiktaş'a bedava katılan isimler olurken; siyah-beyazlılar Adriano için 650 bin, Tolgay için 450 bin, Quaresma için 1.2 milyon euro bonservis; Talisca için de 2 milyon euro kiralama bedeli ödedi.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazan kadroya 4.2 milyon euro bonservis bedeli öderken, Trabzonspor’daki durumun çok daha farklı olduğu dikkat çekiyor. Trabzonspor, bu sezon transfer ettiği Sosa ve Kuka için 5’er milyon euro, Burak için 3.5 milyon euro bonservis bedeli öderken, daha önce transfer edilen Okay için 2 milyon euro, Mas için 1.5 milyon euro, Onur için 700 bin euro, Uğur için 560 bin euro, Olcay için de 200 bin euro ödedi. Trabzonspor Pereira’yı bedelsiz, Yusuf ve Mustafa’yı altyapıdan kadrosuna kattı. Trabzonspor’un bu 11 için ödediği bonservis bedeli ise 18 milyon 460 bin euro.

24 Kas 2017 - 10:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

yasar - doğru ama eksik karşılaştırma, örneğin mitroviç e 4,5 milyon verdiler yedek beklemekte, ayrıca aynı şartlar olmadığı için ts nin fazla para vermesi normal.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 10:51