Dikkat derbi var!

Trabzonspor’da Karaman ceza sınırında olan oyuncularını uyardı.

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, bugün oynanacak olan Malatyaspor maçı öncesinde oyuncularını uyardı. Ligde son viraja girdiklerini ve her takımın hedefinin olduğunun altını çizen Karaman, bu süreçte her oyuncusuna ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı. Özellikle gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisine firesiz çıkmak isteyen Karaman, ceza sınırında olan oyuncularından da dikkatli olmalarını istedi.

Trabzonspor’da Fenerbahçe derbisi öncesinde Hosseini, Kamil Ahmet Çörekçi, Amiri, Abdülkadir Parmak ve Ekuban’ın 3’er sarı kartı bulunuyor. Teknik Direktör Ünal Karaman ise hem sınırda bulunan hem de diğer oyuncularına kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunup, “Gereksiz diyaloglardan, müdahalelerden ve hakemle tartışmalardan uzak durun” dedi.

20 Nis 2019 - 11:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.