Daniel Sturridge ile sözleşme imzalandı

Sturridge, Trabzon’a 3 yıllık imzayı attı ve iddialı konuştu: Trabzonspor, yeni transferi Sturridgeiçin imza töreni düzenledi. 3 yıllık resmi imzayı...

Sturridge, Trabzon’a 3 yıllık imzayı attı ve iddialı konuştu:

Trabzonspor, yeni transferi Sturridgeiçin imza töreni düzenledi. 3 yıllık resmi imzayı atan Sturridge, iddialı açıklamalar yaptı. İngiliz golcü, "Bu yeni meydan okuma için gerçekten çok heyecanlıyım ve burada olmaktan çok mutluyum. Trabzonsporla ilgili inanılmaz güzel şeyler duydum. Tabi ki başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Özellikle en büyük teşekkürü taraftarımız hak ediyor. Sosyal medya üzerinden bütün aileme ve arkadaşlarıma çok güzel mesajlar attılar” dedi.

Sturridge, “Buraya gelmek için ikna olmamda çok büyük katkı sağladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Taraftarın karşılamada heyecanlı olduklarını gördüm. Takımımızın başarısı için elimden geleni yapacağım. Hepimizin ortak hedefi başarılı olabilmek. Kendi adıma buna katkı sağlamaya çalışacağım. Umarım sezon sonunda hepimiz mutlu oluruz. Ben de bu mutluluğun bir parçası olmayı çok istiyorum. Sadece kulüp olarak değil, tüm şehir olarak inşallah bu mutluluğu yakalarız” dedi.

Başkan Ağaoğlu’ndan Sturridge’ye mesaj: Kendisinden beklentiler çok büyük!

Trabzonspor’da Sturridge’nin imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin sadece kendileri için değil, Türkiye için de önemli olduğunu söyledi. Ağaoğlu, "Daniel Sturridge Trabzonspor camiasına, takımımıza ve ülke futboluna hayırlı olsun. Takımımızda oynayan her oyuncu sadece bizim takımımıza değil, ülke futboluna da hizmet ediyor. Trabzonspor Kulübü olarak bizim bakış açımız bu. Transfer ettiğimiz oyuncuların sadece performans olarak takıma katkıda bulunmaları yetmez” dedi.

Ağaoğlu, “Bütün transferlerde söylediğim gibi altyapıdan gelen genç oyuncularımızın yetişmelerinde de önemli birer figür olduklarına inanıyoruz. Daniel de herkesin bildiği gibi dünya futbolunda kendisini kanıtlamış, herkesin tanıdığı bir yıldız. Kendisinden çok ciddi beklentilerimiz var. Bunu gerçekleştireceğine inandığımız bir oyuncu. Bu çok kolay bir transfer değildi. Bu transferde emek sarf eden herkes gibi değerli yöneticimiz Sertaç Güven'e teşekkür ediyorum." dedi.

25 Ağu 2019 - 15:47 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - sayin agaoglu bu adam iyi ama özgecmisini arastirin dedik durtuk insAllah ts da problem cikarmazda biz utaniriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 15:47