Da Silva imzaya geliyor

Trabzonspor, Fransız savunmacı ile işi resmiyete dökecek

Trabzonspor, 2018-2019 sezonu öncesinde ilk transferini yapmaya hazırlanıyor… Bordo-mavililerin savunmada yaşanan boşluğu doldurmak için listesine aldığı Fransız oyuncu Damien Da Silva, Türkiye’ye geliyor. Bir süredir bordo-mavili kurmaylar ile görüşen Fransız oyuncu, kendisine sunular şartları kabul etti. Bugün veya yarın Türkiye’ye gelmesi beklenen 30 yayındaki Da Silva’nın, son detayların görüşülmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Son 4 sezonda Fransa Ligi takımlarından Cean’ın vazgeçilmez oyuncularından biri olan Damien Da Silva, sözleşmesinin sona ermesinin ardından, “Yeni heyecan yaşamak istiyorum” diyerek kulübünün sözleşme uzatma teklifini kabul etmemişti. İstikrarlı kimliği ile dikkat çeken Da Silva, geçtiğimiz sezon Cean’da 36 maçta forma giyerken 4 gol kaydetti. Yeni dönemde takım maliyetini düşürmek için çalışan bordo-mavililerin Da Silva’ya yıllık 700 bin euro ödeyeceği öğrenildi.

13 Haz 2018 - 11:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.