Da Silva ‘evet” dedi

Trabzonspor, Fransız savunmacının transferinde mutlu sona çok yakın

Trabzonspor, 2018-2019 sezonu öncesinde ilk transferini bitirmeye çok yakın… Süper Lig’de sezonun sona ermesinin ardından savunma oyuncuları Durica, Uğur ve Hubocan ile yollarını ayıran bordo-mavililer, bu mevki için Fransız stoper Damien Da Silva ile el sıkıştı. Caen'de forma giyen ve kulübü ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Damien Da Silva ile bütün şartların konuşulduğu ve prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Göztepe’nin de talip olduğu Damien Da Silva, tercihini bordo-mavili takımdan yana kullanırken, bordo-mavililerin bu transfer için önümüzdeki günlerde KAP’a açıklama yapması bekleniyor. İstikrarlı futbol yapısı ile dikkat çeken Da Silva, geçtiğimiz sezon 36 maçta forma giyerken 4 gol kaydetti. Trabzonspor kurmaylarının bu transfer için Fransız oyuncuya yıllık 700 bin euro garanti ücret ödeyeceği de öğrenildi.

07 Haz 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.