Çok transfer ile şampiyon olunmaz!

Trabzonspor’un efsane golcüsü Necmi Perekli, bordo-mavi takımın son durumunu değerlendirdi

Trabzonspor'un efsane oyuncularından, eski gol kralı Necmi Perekli, bordo-mavili takımın transfer çalışmalarını değerlendirdi. Çok transfer yapmakla şampiyon olunmayacağının altını çizen Perekli, “Önemli olan transferlerin eksik ve aksayan mevkilere yapılmasıdır. Ayrıca transferin bir altyapısı olması gerekiyor. Transfer yapmadan önce oynanacak sistemin, şeklin adı konulmalıdır. İki üç kişinin hususi çalışmalarıyla, menajerlerin tavsiyeleri ile transfer yapmak son derece sakıncalı ve tehlikelidir” dedi.

Perekli, transfer yaparken, meselenin sadece ekonomik boyutuna bakılmaması gerektiğine vurgu yaparak, “Alınacak oyuncunun sosyal, kültürel ve coğrafi yapısını değerlendirerek almak gerekiyor. Transferlerde amaç futbolcuya takım değil, takıma gerekli olan oyuncuları bulmaktır. Kariyerli oyuncu yerine kabiliyetli oyuncu değerlendirmeye alınmalıdır, gelişimi elverişli oyuncular tercih edilmelidir, vefalı ve takımını kucaklayıcı oyuncular kulübe ve takımına kazandırılmalıdır” uyarısında bulundu.

28 Haz 2017 - 14:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.