Çok güzel oldu!

Trabzonspor’da ritmini bulmaya başlayan Jose Sosa;

Trabzonspor’un Arjantinli yıldız oyuncusu Jose Sosa, Malatya karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Rakipleri karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyleyen Sosa, “İkinci yarı çok daha iyi bir oyun vardı. Çok iyi bir oyun ortaya koyduk ve bunun karşılığını gollerle aldık, bizim için güzel bir galibiyet oldu” dedi.

Sosa, ligde son iki maçta daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirtirken, “Kendi açımdan da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Akhisar maçında da özellikle biraz daha rahat oynama fırsatı bulduk. Malatya maçında da golü yedikten sonra biraz konsantrasyon kaybına uğradık. Ben, kendi açımdan da güzel bir maç olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Milli aranın ardından oynanacak Galatasaray maçı ve ligin gidişatına ilişkin de konuşan Sosa, “Galatarasay için de zor dönemler başlıyor. Çünkü onların da var bizim de hedefimiz var. Aslında çok daha iyi bir yerde olabilirdik. Bazen bazı küçük şanssızlıklar sonucu maç kaybettik. Ama ligi olabilen en yüksek konumda tamamlamak istiyoruz” dedi.

20 Mar 2018 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - çok güzel oyun olsa bile senin katkın var mı idi acaba ? kuçka ile idare ettiniz sahada ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 11:12