Çimşir, maç sonucu konuştu

Çimşir: İlk 65 dakikadaki oyun sonra bu kadar geri yaslanmamalıydık.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Sivasspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “İlk 65 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci golden sonra ikinci yarının başında yakaladığımız fırsatları atsak, durum farklı olurdu. 75’den sonra 2-0 nedeniyle rakibin baskısı ve bizim geri çekilmemiz sonucu Sivasspor oyuna hakim gibi göründü. Ama rakibe bir şut dışında fırsatta vermedik. Yine de bu kadar geri çekilmemeliydik ve topu kontrolde tutmalıyız” dedi.

Taraftarların maça gelene kadar kendilerine inanılmaz destek verdiklerini ifade eden Çimşir, “Stadda ki atmosferde çok güzeldi. Onların desteği ve motivasyonu bize inanılmaz pozitif etki yapıyor. Teşekkür ediyorum takımım adına onlara” dedi. Yeni transferler ile ilgili olarak da Çimşir, “Costa, Guilherme ve Ndiaye kalitesi belli, bu ligi tanıyan oyuncular. Kalitelerini takıma yansıtmaya çalışıyorlar" dedi. Çimşir, Nwakaeme’nin önemli bir durumu olmadığını düşündüğünü belirtti.

16 Şub 2020 - 18:29 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

gerçek taraftar - maçı aldık ancak dokuz doğurduk, a.parmak sivas ın gizli jokeri gibiydi, beşiktaş maçında hatalara yer yok. aksi takdirde emeklerimiz boşa gider.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 18:29
01

Erdo - maalesef 65. dakikadan sonra eziktik, izlerken bile kahroldum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Şubat 18:29