Çift forvete dönüş

Çalımbay, Burak ile N’Doye’yi birlikte oynattı

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Osmanlıspor maçında bu sezon ilk kez ilk 11’de çift forvete şans verdi. Çalımbay, sakatlığı geçen Burak Yılmaz’ı orta sahanın solunda oynatırken, forvette Dame N’Doye’ye şans verdi. Bongonda’yı sürpriz şekilde kadroya almayan Çalımbay, orta alanda Okay ve Olcay’ın yokluğunda Bero ile Castillo’ya şans verdi. Defansın göbeğinde yine Durica ile Uğur ikilisi görev yaptı. Sakatlığı geçen Onazi de ilk 11’deki yerini aldı. Sakat Mustafa Akbaş’ın yerine sol bekte Mas’ı oynatan tecrübeli hoca, Sosa, Kucka, Rodallega ve Abdülkadir’i kulübede oturttu. Kulübede kaleci Esteban ile genç kaleci Uğurcan’ın birlikte yer alıp bu hafta içi idmanlarda dikkati çeken Bongonda’yı yer almaması ise kafaları karıştırdı.

20 Kas 2017 - 11:07 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - kalede boştu diyebilirsiniz , bir kalecinin yan toplarda bu kadar çakılı kalması hatta çizginin arkasına geçmesi izah edilir gibi değil , artık estebana şans vermekte fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 11:07