Cengiz Ünder için çılgın transfer teklifi!

Şampiyonlar Ligi'nde Roma'nın Viktoria Plzen ile oynadığı maçta 1 gol 1 asistle oynayan Cengiz Ünder için önümüzdeki yaz çılgın bir transfer teklifi yapılacağı iddia edildi.

Roma'da forma giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, sergilediği başarılı performansla adından söz ettirmeye devam ediyor

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde takımının Viktoria Plzen'i 5-1 yendiği maçta yıldızlaşan Cengiz, 1 gol ve 1 asistlik performansıyla galibiyete büyük katkıda bulunmuştu.

Bu performansıyla Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçilen milli futbolcu, bir süredir Avrupa'nın dev kulüplerinin de radarındaydı.

Roma'nın sportif direktörü Monchi, geçtiğimiz sezon yaptığı açıklamada kulübüyle 2022 yazına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünmediklerini belirtmişti.

İtalyan ekibi Cengiz'den sonuna dek faydalanmayı planlasa da Çizme'den gelen haberler milli yıldızın sezon sonunda başka bir takıma gidebileceği yönünde.

Nitekim İtalya'da yayım yapan Calcio Mercato adlı haber portalı Cengiz ile alakalı dev bir transfer iddiası ortaya attı.

Site, Ünder için Roma'nın kapısının önümüzdeki yaz 60 milyon euro'dan yüksek bir teklifle çalınacağını iddia etti.

Cengiz'i isteyen Avrupa devinin ise Bundesliga'da şampiyonluklara ambargo koyan Bayern Münih olduğu kaydedildi.

Haberde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjen Robben'in boşluğunu doldurmak isteyen Bavyera ekibinin Cengiz'i gözüne kestirdiği ifade edildi.

Milli futbolcunun güncel piyasa değeri tam 27 milyon euro olarak gösteriliyor.

Böyle bir teklifin gelmesi hâlinde Roma kulübünün nasıl bir tavır takınacağı ise büyük merak konusu.

08 Eki 2018 - 10:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.