Celta Vigo, Okay Yokuşlu için Trabzonspor'dan banka hesap numarası istedi

İspanya'nın La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun, Okay Yokuşlu transferi için Trabzonspor'u arayarak oyuncuyu transfer etmek istediklerini belirtip, kulübün hesap numaralarını talep ettiği öğrenildi.

spanya'nın La Liga ekiplerinden Celta Vigo'nun, Okay Yokuşlu transferi için Trabzonspor'u arayarak oyuncuyu transfer etmek istediklerini belirtip, kulübün hesap numaralarını talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'un mevcut kadrosunda sezonun ilk ayrılığı yaşanıyor. Sözleşmesinde 'Avrupa'dan bir kulüp 6,5 milyon Euro getirirse serbest kalır' maddesi yer alan orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'nun Celta Vigo ile anlaştığı öğrenilirken, La Liga ekibi Celta Vigo'nun da Trabzonspor yönetimi ile iletişime geçerek kulübün hesap numaralarını istediği belirtildi.

HACISALİHOĞLU: "BİZDEN BANKA HESAP NUMARASI İSTEDİLER"

Konuyla ilgili Doğan Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, "Celta Vigo kulübü 'biz Okay Yokuşlu'yu sözleşmesi gereği almayı düşünüyoruz' diyerek dün akşam bizden banka hesap numarası istedi. Şu anda durum bu şekilde. Sözleşmesi gereği zaten bize sorma durumları da yok" ifadelerini kullandı

13 Haz 2018 - 13:40 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.