Cefa çekmeden Sefa sürülmez!

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, ekonomik olarak toparlanmak için 5 yıla ihtiyaçları olduğunu söyledi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulüpte uzunca bir sürenin daha cefa yılı olacağını söyledi. Dövizdeki dalgalanmanın ve gelirlerin büyük kısmının TL olması nedeniyle borç yüklerinin yüzde 30 arttığının altını çizen Ağaoğlu, “Bütün spor kulüpleri gibi biz de zor bir süreçten geçiyoruz. Gelirlerimizin uzun süre temlikli olması bizim en büyük dezavantajımız. O nedenle cefayı çekmeye devam edeceğiz. Sefaya ulaşmamız için en az 5 yıla ihtiyacımız var” diye konuştu.

Ağaoğlu, görevde oldukları süre içerisinde Trabzonspor’a gönül verenlerin destekleri ile bazı sorunları aşabildiklerini de belirtirken, “Trabzonspor dertlerinden kurtulmuş durumda değil. Biz sadece günlük sorunları aşabildik. Çünkü bugünkü ekonomik yapıda sadece biz değil bütün kulüpler kullandıkları kredilerin faizlerini bile ödeyemez duruma geldi. O nedenle böyle bir süreçte camianın desteği çok önemli. Camia önden gidip takımın yolunu açtığı sürece sorunları aşmakta o kadar daha güçlü oluruz” dedi.

18 Eki 2018 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - taviz vermeden altyapı destekli mücadeleye devam ? yabancı alalım ama az ve öz olsun , diğerleri bizim çocuklar olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 11:24