Castillo şaşırttı

Trabzonspor’un 25 yaşındaki kanat oyuncusu Fabian Castillo, sosyal medya adresi instagramdan yaptığı son beğeni ile şaşkınlık yarattı. Trabzonspor’un...

Trabzonspor’un 25 yaşındaki kanat oyuncusu Fabian Castillo, sosyal medya adresi instagramdan yaptığı son beğeni ile şaşkınlık yarattı. Trabzonspor’un Ersun Yanal ile yolların tek taraflı feshedildiği haberini beğenen Castillo, bu hareketiyle farklı yorumları beraberinde getirirdi. Kimi taraftar “Ersun Yanal ve Castillo arasında oynamadığı için sorun vardı” yorumunda bulunurken, kimi taraftarsa “Castillo içeriğinde ne yazdığını bilmeden, Trabzonspor’un resmi paylaşımı olduğu için bunu beğendi” yorumunu yaptı.

19 Eki 2017 - 11:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

DAVUT SARI - fabian castillo

şu anda türkiyede top koşturan yabancilar arasinda rakip eksilten ve egole yakin oynayan en iyi pasör lerden biridir bu güne kadar yeterince şans bulamadiği kanaatindeyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:24