Campi ve Erce imzayı attı

Campi ve Erce Kardeşler için imza töreni düzenlendi. Başkan Ağaoğlu, Campi'ye 100, Erce'ye de 161 forma satılacağını söyledi.

Campi, “Beni bu kadar istemeleri mutluluk verici. Bunun karşılığını vereceğim” derken, genç kaleci Erce ise, “Aklımda sadece Trabzon vardı. Bu formaya uzun yıllar hizmet etmek istiyorum” dedi

Trabzonspor, yeni transferleri Arjantinli stoper Gaston Campi ve genç kaleci Erce Kardeşler için Avusturya kampında imza töreni düzenledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katıldığı imza töreninde Campi 2+1 yıl, Erce ise 4+1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Ağaoğlu, Campi’nin çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade ederek, “Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Gelmek için kendisinin de inanılmaz çabası oldu. Her transfere forma satıyoruz ve Campi de 100 forma alacak” dedi.

Ağaoğlu, “Kaleci Erce’yi devre arası düşünüyorduk ama transfer yasağımız vardı. Olağanüstü bir performans gösterdi. Uğurcan ve Arda’nın performansını O’ndan bekliyoruz. Erce kardeşimize de 161 forma satıyoruz” dedi. Gaston Campi de Trabzonspor'a transfer olduğu ve Bordo-Mavili formayı terleteceği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Buraya transferim kolay olmadı ancak bu süreçte bana gösterilen değeri sahadaki performansımla geri ödeyebileceğimi düşünüyorum” dedi.

Campi, “En büyük beklentim hızlı bir şekilde adapte olup takımımıza en kısa sürede faydalı olmak. Umarım bana karşı duyulan güveni boşa çıkarmam" dedi. Genç kaleci Erce ise, “Beni isteyen kulüpler vardı ama ben sadece Trabzonspor'a gelmeyi istiyordum. Abdülkadir Parmak ile görüşmüştüm ve burasının aile gibi olduğunu söylemişti. Bu ortamı gelince gördüm. Taraftarlar inanılmaz mesajlar attılar. Herkese layık olmak için elimden geleni yapacağım” dedi. Nurgül GÜNAYDIN/AVUSTURYA

İşte maliyetleri

Trabzonspor, Gaston Matias Campi için kulübü Estudiantes’e iki taksitte 898 bin $ (5 milyon TL) öderken, kaleci Erce için de Altınordu’ya 2.5 milyon TL’ye ve bir sonraki satıştan % 25 pay verecek. Bordo-mavililer, Campi’ye ilk sezon 339 bin euro, ikinci sezon 534 bin euro, 3.sezon ise 587 bin euro ödeyecek. Campi menajerlik ücretini kendisi öderken, hiçbir menajerlik ücreti ödenmeyen Erce, ilk sezon 1.5 milyon, 2.yıl 1.8 milyon ve 3 sezon 2 milyon TL alacak.

21 Tem 2019 - 10:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.