Çalımbay’ın yardımcısı Yılmaz mı olacak?

Trabzonspor’da yeni teknik direktörün Rıza Çalımbay olmasının ardından yardımcı antrenörün kim olacağı merakla beklenirken gündeme bomba gibi bir isim...

Trabzonspor’da yeni teknik direktörün Rıza Çalımbay olmasının ardından yardımcı antrenörün kim olacağı merakla beklenirken gündeme bomba gibi bir isim daha düştü. Hüseyin Çimşir’in de ismi geçtiği yardımcı antrenörlük için Trabzonspor’un eski golcüsü Mehmet Yılmaz’ın isminin de gündem olduğu öğrenildi. Yardımcı antrenörlük için gerekli evraklara da sahip olan Mehmet Yılmaz, 2009 senesinde Eskişehirspor’da Rıza Çalımbay ile birlikte görev yapmıştı.

Günebakış

18 Eki 2017 - 15:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - eski bir futbolcumuzun yardımcı hoca olması uygun olur ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 15:51
01

Cevdet - yilmaz cok iyi bir isim.. hüseyin ise ts ye göre degil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 15:51