Çalımbay’ın istediği oluyor!

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın beklentisi son haftalarda karşılık buluyor. Takımda gol yükünü Burak Yılmaz’ın çekmesinin ardından, “B...

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın beklentisi son haftalarda karşılık buluyor. Takımda gol yükünü Burak Yılmaz’ın çekmesinin ardından, “Bun takımda gol atan oyuncu sayısının çoğalmasını istiyorum” diyen Çalımbay, yapılan idmanlarda da sürekli bu konu üzerinde durdu. Alanya maçında Burak ve Abdülkadir, Akhisar maçında Burak, Okay ve N’Doye, Malatyaspor maçında ise Burak, Yusuf (2) ve Onazi’nin gol atması Çalımbay’ın yüzünü güldürdü.

Trabzonspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 26 maçta 45 gol attı. 10 ismin golle tanıştığı Trabzonspor'da Burak Yılmaz, 20 golle takımına bu alanda en fazla katkı sağlayan ismi oldu. Bu oyuncuyu Yusuf Yazıcı 5 golle takip etti. N'Doye ve Rodallefa 4'er gol atarken, Olcay Şahan da 3 gol kaydetti. Okay Yokuşlu, Abdulkadir Ömür, Kuçka ve Onazi'nin ise 2'şer golü bulunuyor. Bero da 1 gol attı.

20 Mar 2018 - 11:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - bunda senin katkın yok mu acaba ? topu alan şişiriyor burağa burak 10 pozisyonun 7 sinde ofsayt 3 ünde kaleci ile karşı karşıya biri gol takım gol yemez ise galip geliyoruz ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 11:12