Çalımbay kaderini çizecek!

Son haftalarda hedef tahtası haline gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay için son 13 hafta “TAMAM” ya da “DEVAM” niteliğinde olacak

Trabzonspor’da son oynanan maçların ardından Rıza Çalımbay’ın geleceği tartışılırken, ligde oynanacak son 13 maç tecrübeli teknik adamında kaderini çizecek. Takımın başına gelişiyle birlikte bordo-mavili takımı içinde bulunduğu girdaptan çıkartan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, son 5 haftada ise eleştiri oklarının merkezi haline geldi.

Karabükspor, Konyaspor, Fenerbahçe, Göztepe ve son olarak Gençlerbirliği karşısında alınan beraberliklerin ardından zirveden tamamen kopan bordo-mavililer, artık Avrupa hedefi ile baş başa kaldı. Futbol kalitesinin bir türlü arttıramaması ve oyuncuların bireysel becerileriyle sonuca giden takım haline gelen Trabzonspor, gelecek için de umut vermiyor.

Ortadaki tablo Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın geleceğinin masaya yatırılmasına neden olurken, kalan 13 haftada ortaya konulacak performansın da bu karar da etkili olacağı öğrenildi. Son 5 haftada alınan beraberliklerin bordo-mavili yöneticileri de rahatsız ettiği ve bu rahatsızlıklarını kendi aralarında seslendirdikleri de öğrenildi.

13 Şub 2018 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

zy - rıza gençler için kalmalı. akıllı olup kulübü batırmamalıyız.bütün medyaya sesleniyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:48
03

yasar - kaliteden uzak bir futbol oynatan , ligin dibindeki 10 kişi kalmış takımlardan beraberliğe sevinen , bero gibi bir kazmadan medet uman, yıldız futbolcuyu yönetemeyen hoca bundan sonra ne kadar başarılı olabilir.?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:48
02

moneyball - rıza hoca, sürdürülebilir başarı için bakış geliştiremedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:48
01

Oflu Ömer - bence sezon sonunu bile beklemeye gerek yok.röportajcı rızadan biran önce kurtulmalı trabzonsporumuz.rıza ancak amatör takım çalştırır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Şubat 10:48