Çalımbay'dan bitmeyen transfer masalı!

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ardında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, alınan kötü sonuçların ardından “Gol atan bir kanatımız olsaydı her şey farklı olurdu” söylemini Başakşehir maçının ardından yinelerken, artık bu bitmeyen transfer masalları herkesin tepkisini çekiyor. Karşılaşmaya iyi başladıklarını dile getiren Çalımbay, “Her şeyden önce iyi başladık. Yakaladığımız pozisyonlar vardı ve bunları atmamız gerekiyordu. İmkânlar elimize geldi ama atamadık. Bu takımın problemleri vardı. En başta gol problemi vardı onu çözdük ama kanatlar olsun orta saha olsun sadece Burak’tan gol bekliyoruz. Bir tane gerçek var gol atmamız gerekiyor. Gol atsan her şeyi yapacaksın. Ama olmuyor” dedi.

18 Şub 2018 - 18:39 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Ahmet Güneş - Yahu kardeşim onazi kucka Ndoye durica daha bir çok yaşlılari oynatma ramazanı sefayı cafer tosunu hüseyin i uğurcanı oynat görmedinmi onurun yediği golü yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 18:39
02

lazocan - hoca yeter artık lütfen bahane üretmeyi bırak icraat yap ya çok saçma açıklamaların var burak dışındakilerinde gole katılması gerekiyor nedemek söyle ulan gidin de atak yapın de burağı düşünmeyin de siz alın verin şut çekin de lan elinde malzeme var yemek yapamıyorsun böyle de saçmalık olmaz ki abdulkadiri bikere ortaya koy okayla beraber oynasın o çocugun asil yeri 6-8 numara yusufu 10 numara pozisyonuna koy sosayı kanat forvete koy diğer kana da da castillo santrafora da kimi koyarsan koy yani hiç mi beyin yok sende baktın tutmuyor eldeki taktiği değiştir hala transfer transfer yeter da yeter 6 maçtır puan kaybediyoruz hiç mi utanmıyorsun biraz utan da

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 18:39
01

Necla - Adam haklı oyuncu kanat olarak olsaydi kazanirdik. Tıransfer lazim. Hocanin sucu yok. Önümüzdeki sezon daha iyi olacağız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 18:39