Çalımbay: Belki de ilk defa

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Çalımbay şöyle konuştu:

Burada göreve geldiğimizden beri tek düşüncemiz galibiyet. Bugün de böyle olacak. Çok mücadele etmemiz gerekiyor. Belkide ilk defa bu kadar eksiğimiz var. Bu bir mazeret değil. Bugünkü kadroda çok iyi. Herkes kendinde olanı sahaya yansıtırsa istediğimizi alırız. Çıkıştaki bir takımla oynayacağız. Herşeyi komplike olarak yapmamız gerekiyor.

Şanssız günler yaşıyoruz. Başkanımız takımla birlikte. Bu maçın bizler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bugün sahadaki arkadaşlarımıza çok büyük görev düşüyor. Herkes herşeyini ortaya koymak zorunda.

12 Mar 2018 - 19:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - doğruya yakın on biri sahaya sürdün ve kazandık ? artık yanlışı bırak geride açığı kapatacak topu oyunu sokabilecek birinin olması elzem oldu ? zorunluluk bizi bu şansı tanıdı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 19:35