Calasan’a bonservis engeli

Maddi kriz, Sırp savunmacının transferinde net bir şekilde görüldü

Trabzonspor’da stoper transferi için arayışlar sürerken, gündeme gelen son isim de bonservis bedeline takıldı. Sırp ekibi Spartak Subotica takımında forma giyen ve bu sezon 24 lig maçında görev yapan Nemanja Calasan’ın şartlarını araştıran bordo-mavililer, bonservis bedeline takıldığı öğrenildi. Oyuncu ile bütün şartlarda anlaşan Trabzonspor kurmayları, Spartak Subotica kulübü ile yaptığı görüşmede anlaşma sağlayamadı. Sırp ekibi, oyuncusu için 600 bin euro bonservis bedeli isterken bordo-mavililer, bonservis bedeli nedeniyle transferde geri adım attı. Sırp oyuncu Nemanja Calasan ise bordo-mavililer ile 300 bin euro karşılığında el sıkışmıştı.

23 Haz 2018 - 11:30 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.