Büyüklük budur her şey Trabzon için!

Kombine ve forma satışları ile tarihi rekorlar kırılıyor.

Trabzonspor taraftarının takıma sahiplenmesi bu sezon zirve yaptı. 2010-11 sezonundan sonra müthiş bir kenetlenme yaşayan bordo-mavililerde, taraftar da bu yolda üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Trabzonspor’a zor günde destek olmak için önce formaları kapış kapış alan taraftarlar, sonra da kombine kartlara hücum etti. Böylece hem tribünde yerini aldı hem de kulübüne önemli bir gelir sağlamış oldu. Trabzonspor, forma satışında ilk 3 ayda bütün rakiplerini geri de bırakmayı başardı.

Trabzonspor, ilk 3 aylık periyotta 110 bin forma satarken, bu satışlardan kulübün kasasına 35 milyon TL girdi. Geçen sezonun tamamında Trabzonspor’un forma satışından elde ettiği gelir 34 milyon TL’de kalmıştı. Trabzonspor’un forma satışında takip eden ekip 102 bin forma ile G.Saray oldu. Bordo-mavililer, kombine satışında ise 32 bine ulaşırken, Akyazı’yı adeta kapalı gişe yaptı. Trabzonspor, böylelikle kasasına kombineden 13 milyon gelir koydu. Geçen sezon satılan kombine 25 binde kaldı.

16 Eyl 2019 - 10:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Baba diyorki. - eee tarihi rekor kırılıyor,takım ve yönetim tibe vurdu.ligin en diptakımına yenil daha sonra kimi yeneceksin.beraberlik yernilimekten dana kötü bizim için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:59