Büyük operasyon!

32 milyon euroluk kadro maliyetini 16 milyon euroya indirmek için harekete geçildi

Trabzonspor’da revizyon için harekete geçildi... Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Divan toplantısında, “Kulübün 180 milyon TL oyuncu gideri var. Gelirlerimizin bu rakamdan daha az olduğu bir dönemde kadro maliyetini 80 milyon TL civarlarına indireceğiz” açıklamasının ardından bordo-mavililerde operasyon başladı. Gelecek sezonun yapılanmasında ilk olarak sözleşmesi biten oyuncular Durica, Uğur, N’Doye ve Hubocan ile yollarını ayıran bordo-mavililer, bu oyuncuların 29 milyonluk yükünden de kurtuldu.

Yüksek maliyetli oyuncularıyla bir dizi görüşme yapacak olan bordo-mavili yönetim bu görüşmeler sonunda yeni sezon öncesi yol haritasını da belirleyecek. Genel Koordinatör Özkan Sümer’in raporu doğrultusunda gelecek sezon kadroda olması planlanan Onur, Uğurcan, Kamil, Mustafa Akbaş, Onazi, Okay, Yusuf, Abdülkadir, Batuhan, Hüseyin ve Samcican’ın yıllık maliyet toplamı ise 33 milyon TL civarında.

Takıma yeni katılacak oyuncuların bütçesini de 50 milyon TL civarında bir rakam olarak belirleyen bordo-mavili yönetim, böylelikle hedeflediği rakama ulaşmış olacak. Düşük maliyetle oluşturulması planlanan yeni takımın gelecek sezon nasıl bir performans ortaya koyacağı ise şimdiden merak konusu. Trabzonspor’da bu sezon yaptığı özel anlaşma ile en çok kazanan oyuncu ise 23 milyon TL ile Burak Yılmaz oldu.

24 May 2018 - 11:42 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ercan - Futbolcu sürekli kazanıyor.ancak.klupler soyuluyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:42