Bursa gerçek final!

Çalımbay, “Son 7 haftanın lideriyiz. Zirve için kazanmaya devam etmeliyiz” dedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde iyi bir hava yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini ifade ederek, “Son 7 haftanın lideriyiz ve bunu devam ettirmeliyiz” dedi. Bu galibiyetler ile Bursaspor maçının öneminin bir kat daha arttığını ifade eden Çalımbay, “Hem üstteki takımlara biraz daha yaklaşmak hem de Bursa ile aramızdaki farkı açmak için mutlaka kazanmalıyız. Bizim için kader niteliğinde gerçek final gibi bir maç olacak” dedi.

Bursa maçını kazanmalarının ligdeki hedefleri açısından yol haritalarında belirleyici olacağını ifade eden Çalımbay, “Rakiplerin kayıpları bizim kazanmamız ile şuanda Trabzon için bambaşka bir tablo oluştu. Şimdi Bursa’yı yenersek devre sonunda hedeflediğimiz nokta için büyük adım atmış olacağız. Tabiki Bursa çok kaliteli bir ekip. Bu maçta taraftarımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Onların desteğiyle galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz” dedi.

16 Ara 2017 - 10:48 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.