Burası Trabzon buradan çıkış yok

Ligde yeniden fırtına koparan bordo-mavililer, Bursa ile kapışıyor

Son 6 maçta 5 galibiyet alıp zirve yarışında ‘ben de varım’ diyen bordo-mavililer, 3’te 3 yaptığı Akyazı’da Bursa’yı da devirip hem çıkışını sürdürmek hemde üst sıralara iyice yaklaşmak istiyor

SÜPER ÇIKIŞ

Haydi Trabzon bir daha..Ligde Ersun Yanal ile kabus gören ancak Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesiyle adeta fırtınalar koparan bordo-mavililer, bu akşam evinde Bursaspor’u ağırlıyor. Ligde son 6 maçında 5 galibiyet alıp yenilmeyerek topladığı 16 puanla yeniden zirve yarışına ortak olan Trabzonspor, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor’u da devirerek hem süper çıkışını sürdürmek hem de üst sıralara biraz daha yaklaşmak amacında.

HAVASINI BULDU

Ligde evindeki son üç maçı kazanarak ‘Akyazı cehennemini’ yeniden oluşturmaya başlayan bordo-mavililer, Bursaspor’u da devirip zirve yarışındaki rakiplerine ‘Burası Trabzon buradan çıkış yok’ mesajını vermek amacında. Bordo-mavililerde zorlu maç öncesi sakat Durica ve Mustafa Akbaş forma giyemeyecek. Ancak üst üste 4 maçını kazanıp havasını bulan Trabzon Bursa engelini de geçip hem ‘sessiz ve derinden’ zirveye doğru ilerleyişini sürdürmeyi hem de rakibi ile puan farkını açmak istiyor.

16 Ara 2017 - 10:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.