Burası Trabzon!

Karaman: Malatya maçı zor geçecek ama kazanacağız.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Malatyaspor maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını ifade ederek, “AEK ile oynadığımız ve önemli bir sonuç elde ettiğimiz maçtan sonra lige de galibiyet serisini taşımak istiyoruz. Malatya ligin kaliteli ekiplerinden. İlk maçta da bunu gösterdiler. Ancak biz sahamızda galip gelmek istiyoruz” dedi.

Karaman, “Taraftarlarımız bizim en büyük gücümüz. İnanıyorum ki Malatya maçında yine tribünler dolacak ve onlara verdikleri desteğin karşılığında güzel bir galibiyet hediye edeceğiz. Takım olarak iyi durumdayız ama hep eksiklerimizi görüp onları geliştirme mücadelesi veriyoruz. 3 kulvarda yarışacağımız bu yılda Trabzon’un güzel başarılar elde etmesinin uğraşını veriyoruz” dedi.

Ekuban durmaz!

Trabzonspor’da AEK maçında attığı 3 golle turun kapılarını açan Ekuban, gollerine ligde de devam etmek amacında. Ekuban, toplamda 4 gole ulaşırken, ligde de ilk golllerini atmak istiyor. Sörloth ile iyi bir ikili oldukları gözlenen Ekuban’ın yükselen formu da özellikle Teknik Direktör Ünal Karaman’ı mutlu ediyor. Ekuban, “Gol atmak golcü için enerji verici. AEK maçı güzel geçti. Şimdi Malatya maçında galibiyetlere devam etmek istiyoruz” dedi.

25 Ağu 2019 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.